Üzletünk

A győri ÁRKÁD CENTERBEN működő tea üzletünkben 2013 óta szolgáljuk ki az igényes teafogyasztókat. Választékunkban több mint száz féle minőségi szálas tea és számos, teázáshoz kapcsolódó kiegészítő (pl. dobozok, filterek, szűrők, csészék, kannák) található. Teakínálatunkban fekete, zöld, fehér, sárga és oolong teák, valamint rooibos, gyümölcs és gyógynövény készítmények egyaránt szerepelnek.

A teák mellett a kezdetektől figyelmet fordítottunk más, különleges termékekre is. Így az egyéb ínyencségek kedvelői is többféle finomságból válogathatnak a kínálatunkban megtalálható kávék, csokoládék, lekvárok, mézek, olajok, ecetek és krémek közül. Minden általunk kínált termék esetében a különleges igények kielégítésére és a prémium minőségre törekszünk.

Üzletünk az Árkádban 2017.06 14-én bezárt.Hamarosan új helyen nyitjuk teaüzletünket ahol továbbra is szeretettel várjuk kedves Vásárlóinkat.

Termékeinkkel, webshopunkkal kapcsolatos észrevételeiket, visszajelzéseiket folyamatosan várjuk a balteegyor@gmail.com e-mail címen!